Gegrilde ananas met kokosyoghurt en pistachenoten

Aaaaaah zondagochtend, I love it.

De meest rustgevende ochtend van de week, iedereen slaapt nog, de straten zijn nog stil en er is geen haast die jou vandaag zal teisteren. Vandaag als ontbijtje wat gegrilde ananas, kokosyoghurt en gecrunchte pistachenootjes. Put your mind at ease and enjoy the peace. #peacefulsunday #relaxandrecharge

Ingrediënten voor 4 personen
500 gram magere Griekse yoghurt
100 gram geraspte kokos
1 ananas
pistachenoten
honing
vanillezoetstof

Zo maak je het
Crunch de pistachenoten in een keukenrobot. Doe de yoghurt, de geraspte kokos, een scheut honing en een paar druppels vanillezoetstof in een kommetje en roer dit goed om. Snij de stengel, de schil en de onder- en bovenkant van de ananas. Snij de ananas in schijven en verwijder het middelste harde stuk. Gril de schijven ananas op een grillpan en serveer op een bordje samen met een kwak kokosyoghurt en gecrunchte pistachenoten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s