Amandelcake met verse kaas topping

Op mijn vullende crunchy cake met rijkelijk veel amandelnoten wil ik wat verse kaas van Everyday!

Goedkoop en lekker.. I think it’s time for a double yay! šŸ˜€

Ingrediƫnten
300 gram magere verse kaas
200 gram zelfrijzend bakmeel
200 gram amandelmeel
200 gram amandelnoten
2 eieren
zout
zoestof
honing
arachideolie

Zo maak je het
Doe de bakmeel, het amandelmeel, de helft van de verse kaas, de eieren, een snufje zout, een scheut zoetstof en 50 milliliter arachideolie in een mengkom. Meng alle ingrediĆ«nten tot een beslag. Mix de amandelnoten in een keukenrobot tot kleine stukjes, doe 3/4 ervan bij het beslag en kneed het beslag nogmaals door elkaar. Vet een bakvorm in met een beetje arachideolie en verdeel er het beslag in. Bak de cake in een voorverwarmde oven gedurende 45 minuten op 180Ā°.

Doe de andere helft van de verse kaas in een kommetje samen met een flinke scheut honing en een beetje zoetstof. Roer de ingrediƫnten goed onder mekaar en bestrijk er de gebakken cake mee in. Werk af met de resterende stukjes amandelnoten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s