Spring onion spaghetti with mushrooms

Honest, fresh and simple ingredients put together in one pan. I’m a fan.

Ingrediënten voor 2 personen
500 gram champignons
8 stengels lente ui
sesamolieolie
zwarte peper
zout
geroosterde sesamzaden

Zo maak je het
Snij het topje van de champignons en snij de champignons doormidden. Verwijder de topjes van de stengels lente ui en snij de stengels in hun lengte doormidden. Snij deze stukken in lange dunne slierten. Snij de bussel peterselie in grove stukjes.

Verhit een wokpan met een scheut sesamolie en bak er twee minuutjes de champignons in. Voeg de peterselie toe en kruid af met zwarte peper en zout. Haal ze uit de wokpan en laat even afkoelen. Verhit de wokpan opnieuw met een scheut sesamolie en doe er de lente ui spaghetti in. Roerbak een minuutje en voeg vervolgens de champignons toe. Roerbak nog een paar minuutjes en serveer met geroosterde sesamzaden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s