Wraps met gehakt, paprika en lente ui

Friday! It’s a wrap!

Ingrediënten voor 4 personen
500 gram varken- en rundergehakt
6 stengels lente ui
1 gele paprika
1 rode paprika
1 groene paprika
1 krop krulsla
pikante paprikakruiden
pikante kippenkruiden
zwarte peper
chilivlokjes
olijfolie
Griekse yoghurt

Zo maak je het
Verwijder de stengels en de zaadlijstjes van de paprika’s en snij ze in kleine stukjes. Snij de topjes van de stengels lente ui en snij ze in ringetjes. Verhit een wokpan met een scheut olijfolie en plet er het gehakt in. Kruid af met pikante kippenkruiden en zwarte peper. Voeg daarbij de paprika en de lente ui en roerbak een paar minuutjes. Kruid af met pikante paprikakruiden en zwarte peper.

Verwarm de wraps op een pan gedurende een minuutje en leg er het gehakt met de groentjes op, wat gewassen krulsla en een paar lepels Griekse yoghurt. Strooi op de yoghurt nog wat zout, zwarte peper en chilivlokjes en rol toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s