Savooi in oester chili saus

Grab your chopsticks people, greens greens greens!

Ingrediënten voor 4 personen
3 tenen look
1 savooi
1 rood chili pepertje
1 limoen
chilisaus
oestersaus
peper
zout
geroosterde sesamzaden
sesamolie

Zo maak je het
Ontrafel de savooi blad per blad en verwijder met een mes de dikke nerf. Scheur of snij de bladeren in stukken. Verhit een wokpan met een scheut sesamolie en doe er de savooi in samen met drie tenen geperste look, een versnipperd rood chili pepertje en het sap van één limoen. Roerbak gedurende een paar minuutjes en kruid af met peper en zout. Voeg een flinke scheut oestersaus, een flinke scheut chilisaus en een beetje water toe en laat nog wat sudderen. Serveer met geroosterde sesamzaden en uiteraard… chopsticks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s