Pea cake

A very simple veggie cake, a perfect snack during your break.

Ingrediënten
150 gram bevroren erwten
3 eieren
2 eetlepels amandelmeel
1 eetlepel bloem
olijfolie
peterselie
peper
zout

Zo maak je het
Ontdooi de erwten gedurende drie minuutjes in de microgolfoven. Doe ze daarna ik de keukenrobot of hakmolen en voeg één ei, twee eetlepels amandelmeel en een scheut olijfolie toe. Mix dit tot een smeuïge puree. Doe in een mengkom één eetlepel bloem en de twee andere eieren. Roer deze met een garde tot een glad beslag. Doe er vervolgens de erwtenpuree bij, wat peterselie en kruid af met peper en zout. Roer dan alles nog eens goed onder elkaar. Bedek een bakvorm met een vel bakpapier en giet er het beslag in. Bak de cake in een voorverwarmde oven gedurende 25 minuten op 180°.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s