Virgin pina colada met matcha

Dit groene goedje is niet alleen ongelooflijk lekker, maar zit ook boordevol voedingsstoffen en antioxidanten!

Kwaliteitsvolle matcha vinden, is niet altijd even gemakkelijk.
Whisk Antwerp is een gloednieuw biologisch matcha merk uit Antwerpen. Deze startup ontstond vanuit de droom om een stukje Japanse traditie in België en Nederland aan te bieden aan een eerlijke prijs. Het jonge team werkt nauw samen met een biologische matcha thee plantage in Kagoshima, die de theeblaadjes op traditionele wijze verwerkt. Deze regio in Zuid- Japan staat bekend om z’n vruchtbare gronden en subtropisch klimaat.

Momenteel niet met mijn hoofd in Japan maar achter de boeken en de computer want morgen is het weer zover, de eerste schooldag! Deze matcha komt welgekomen, een extra boost voor mijn metabolisme en een opkrikkende reality- check because no more holiday.. but hey that’s okay!

Ingrediënten voor 1 mocktail
1 theelepel Culinary Matcha
1/2 limoen
1/3 blik kokosmelk
1/4 ananas
vloeibare zoetstof of honing
bamboe klopper

Zo maak je het
Doe één theelepel matcha poeder en 1/3 van het blik kokosmelk in een schaaltje. Roer even los met de bamboe klopper en giet het geheel in de blender. Doe hierbij de ananas  samen met het sap van 1/2 limoen en een scheutje vloeibare zoetstof of honing. Mix dit gedurende één minuutje op de hoogste stand en serveer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s