Herfstige ovenschotels

Het vallen van de bladeren, regen, vroeger donker, verkoudheden, nood aan vitamines, in je handen krijg je kloven…. Wete wa, steek gewoon een paar groenteschotels in de oven. Autumn won’t get you to the botttom 😉 #dontfallforfall

Ingrediënten
2 kipfilets
2 tenen look
2 stukken fetakaas
1 broccoli
1 blik tomatenblokjes
1 blikje tomatenpuree
1 gele paprika
1 groene paprika
1 rode paprika
1 courgette
Italiaanse kruiden
Provençaalse kruiden
paprikakruiden
kipkruiden
peper
zout
olijfolie

Vegetarisch: zo maak je het 
Snij de roosjes van de broccoli en leg deze in een schaal. Doe de tomatenblokjes, de tomatenpuree, de look, een flinke scheut olijfolie, Italiaanse kruiden, Provençaalse kruiden, peper en zout in een keukenrobot. Mix dit op de hoogste stand en overgiet er de broccoli mee. Werk af met stukjes fetakaas en bak de schotel in een voorverwarmde oven gedurende 50 minuten op 180°.

Met kip: zo maak je het
Snij de paprika’s, de courgette en de kipfilets in stukjes. Doe deze in een schaal en overgiet het met olijfolie. Kruid goed af met peper, zout, kippenkruiden, paprikakruiden, Italiaanse kruiden en Provençaalse kruiden. Roer alles goed onder elkaar, werk af met stukjes fetakaas en bak de schotel in een voorverwarmde oven gedurende 50 minuten op 180°.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s