Chocolate peanut butter cups

This year, I don’t want a toy, I want a cup filled with joy.

Ingrediënten voor 6 cups
200 gram zwarte chocolade 85% cacao
150 gram pindanoten
gemengde noten
arachideolie
zout

Zo maak je het
Leg papieren cupcake vormpjes in een metalen of ijzeren cupcake vorm. Smelt de helft van de chocolade au bain marie, verdeel deze in de vormpjes en zet deze een kwartier in de diepvries. Mix de pindanoten met twee eetlepels arachideolie en een snufje zout in een keukenrobot. Smelt de andere helft chocolade au bain marie en neem de opgesteven bodempjes uit de diepvries. Leg in het midden van de bodempjes een lepel pindakaas en giet daarover de gesmolten chocolade tot de pindakaas niet meer zichtbaar is. Strooi hierover wat gecrunchte gemengde noten en laat ze nog een kwartier in de diepvries opstijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s