Citroentaart

When Albert Heijn gives you free lemons, you make lemon pie.
Easy peasy lemon squeezy.

Ingrediënten
400 gram Griekse yoghurt
200 gram zelfrijzend bakmeel
200 gram amandelmeel
100 gram kokosolie
3 eieren
3 citroenen
zout
bakpoeder
zoetstof honing

Zo maak je het
Doe het bakmeel, het amandelmeel, de kokosolie, de eieren, de helft van de yoghurt, het sap van twee citroenen, een snufje zout, een snufje bakpoeder en een scheut zoetstof in een kom en meng alle ingrediënten tot een beslag. Vet een ronde bakvorm in met wat kokosolie en verdeel er het beslag in. Bak de taart in een voorverwarmde oven gedurende 40 minuten op 180°. Doe de andere helft van de yoghurt in een kommetje samen met het sap van één citroen, een scheut honing en een scheut zoetstof. Meng dit goed onder elkaar en smeer dit over de gebakken taart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s