Kiprollade met Serranoham en spinazie

Een rollade is zoals een ballade…

een gelaagde zingeving waarvan elk deel van het geheel onveranderlijk terugkomt.

Ingrediënten voor 2 personen
4 sneden Serranoham
2 kipfilets
bladspinazie
diepvrieserwten
peper
zout
pikante kippenkruiden

Zo maak je het
Wikkel de kipfilets afzonderlijk in vershoudfolie en sla er een paar keer met een pan op. Wikkel de kipfilets uit de folie en snij ze in hun lengte doormidden. Nu heb je vier dunne lapjes. Leg op elk lapje een snede Serranoham en wat bladspinazie, rol ze op en steek vast met een tandenstoker. Verhit een pan met een scheut olijfolie en bak er eerst op een hoog vuur afgekruid met peper en pikante kippenkruiden de beide kanten van de rollades op. Dek daarna af met een deksel en laat gedurende tien minuten verder garen. Doe de diepvrieserwten in een kommetje en zet dit gedurende twee minuten in de microgolfoven. Kruid af met peper en zout. Snij de rollades in schijfjes en serveer op de erwten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s