Pink protein clouds

At first sight this looks like something you can eat for breakfast right?

Could be, but I eat them in the evening when I’m still hungry (altough I already ate dinner). These sweet clouds only contain some fiber and protein. Because of that, your digestion stays at night blissful clean.

Ingrediënten voor 8 stuks 
150 gram frambozen
100 gram magere Griekse yoghurt
4 eiwitten
1 limoen
zoetstof
honing

Zo maak je het 
Doe de eiwitten in een hoge maatbeker samen met het sap van één limoen en een scheut zoetstof. Mix 100 gram van de frambozen in een keukenrobot tot coulis. Klop het eiwit stijf en giet er de frambozencoulis bij. Klop nogmaals gedurende een paar seconden. Verdeel het geheel in toefjes op een vel bakpapier op een bakplaat en bak ze in een voorverwarmde oven gedurende 15 minuten op 180°. Haal de toefjes van het vel bakpapier, lepel er wat yoghurt en frambozen op en werk af met honing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s