Pulled chicken with green pepper and spring onion in oyster sauce

Met dit lekker warm weertje, lichte maaltijden op het menu!

Ingrediënten voor 4 personen
6 stengels lente ui
3 groene paprika’s
1 braadkip
olijfolie
oestersaus
zwarte peper
zout
pikante kippenkruiden

Zo maak je het
Kook de braadkip in een kookpot gevuld met heet water gedurende 70 minuten. Laat de kip heel goed afkoelen en trek er de stukken kip af in slierten. Snij de paprika’s doormidden en verwijder de stengels en de zaadlijstjes, snij ze vervolgens in vierkantjes. Snij de stengels lente ui in ringetjes.

Verhit een wokpan met een flinke scheut olijfolie en roerbak er de paprika en de lente ui in gedurende vijf minuutjes, voeg daarna de pulled chicken toe en een flinke scheut oestersaus. Kruid af met zwarte peper, zout en pikante kippenkruiden en laat alles goed door elkaar sudderen. Serveer eventueel met rijst, couscous of quinoa. Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s