Flat rice noodle soup with chicken

 

Ingrediënten voor 4 personen
250 gram platte rijstnoedels
6 stengels lente ui
2 blokjes kippenbouillon
1 braadkip
oestersaus
zwarte peper
zwarte sesamzaadjes

Zo maak je het
Kook de braadkip gedurende 70 minuten in een kookpot met heet water en voeg er twee blokjes kippenbouillon aan toe. Laat de kip afkoelen en hou de kippenbouillon. Pel de kip in fijne sliertjes wanneer deze afgekoeld is. Zet de kippenbouillon nogmaals op het vuur, voeg de versneden stengels lente ui toe, zwarte peper en oestersaus. Leg de noedels er gedurende een paar minuutjes in. Verdeel de noedels en de lente ui in vier kommetjes met een flinke lepel bouillon en leg er de kip op. Werk af met zwarte sesamzaden en tast toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s