Pasta nero met tijgergarnalen, look, limoen en gorgonzola

Zin in een lekkere pasta vanavond maar zijn alle Italiaanse restaurants al volzet?
Maak hem dan gewoon zelf!

Ingrediënten voor 4 personen
500 gram tijgergarnalen
300 gram linguine met inktvisinkt
3 tenen look
2 limoenen
gorgonzola kaas
viskuiden met dille
zwarte peper
zout
peterselie
olijfolie

Zo maak je het 
Doe de ontdooide tijgergarnalen in een bord en doe hierbij drie tenen geperste look, het sap van één limoen, peterselie, viskruiden met dille, zwarte peper en een scheut olijfolie. Roer alles goed onder elkaar en laat dit gedurende een uurtje afgedekt marineren in de koelkast. Verhit een pan en bak er de gemarineerde tijgergarnalen gedurende een paar minuutjes goudbruin op.

Kook de linguine al dente en giet af. Doe de linguine terug in de kookpot, doe er wat peterselie bij en kruid af met zwarte peper en zout. Doe hierbij de gebakken tijgergarnalen en roer alles goed onder mekaar. Serveer met een schijfje limoen en gebrokkelde gorgonzola kaas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s