Pasta geitenkaas met broccoli en lente ui

Om 2018 af te sluiten, een jaar van inspiratie halen uit andere keukens, experimenteren en dingen uitproberen maar er vooral van genieten en elke dag doen waar je gelukkig van wordt, ne goeie pasta en daarmee basta!

Ingrediënten voor 4 personen
500 gram pasta naar keuze
1 bussel lente ui
1 broccoli
1 potje smeerbare geitenkaas
olijfolie
honing
geroosterde pijnboompitten
zwarte peper
zout
optie Parmezaanse kaas

Zo maak je het 
Snij de roosjes van de broccoli en kook ze gedurende 20 minuutjes beetgaar. Giet ze af en versnij ze een klein beetje. Snij de stengels lente ui in stukjes van twee centimeter en wok ze in een beetje olijfolie gedurende twee minuutjes.

Vul een kookpot met heet water en kook er de pasta al dente in. Giet de pasta af en doe deze terug in de kookpot. Doe hierbij de gekookte broccoli, de stengels lente ui, een handjevol geroosterde pijnboompitten, het potje smeerbare geitenkaas, een scheutje olijfolie, een flinke scheut honing en kruid af met flink wat zwarte peper en zout.

Roer alle ingrediënten goed onder elkaar en serveer eventueel met Parmezaanse kaas.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s