Roasted veggies bowl

Wat maak ik standaard twee keer per week klaar?
Een schaal met verschillende geroosterde groentjes.

Ik eet ze bij elke maaltijd of als snack wanneer ik een hongerke heb. Simpel, gezond, lekker en brengt variatie op je bord! Waarom deel ik dit als recept? Omdat geroosterde groentjes uit de oven veeeeel meer knapperig en smakelijk zijn dan gekookte of gestoofde. Try it!

Ingrediënten voor personen
400 gram spruitjes
1 broccoli
1/2 bloemkool
olijfolie
peper
zout

Zo maak je het
Snij de roosjes van de bloemkool en van de broccoli. Snij de kontjes van de spruitjes en snij ze doormidden. Doe de groenten in een ovenschaal en overgiet ze met flink wat olijfolie. Kruid af met peper en zout en roer alles goed onder elkaar. Rooster de groentjes in een voorverwarmde oven gedurende een uurtje op 180° en klaar! Lekker puur!

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s