Roasted sweet potato salad with feta cheese, raspberries and honey- mustard dressing

Don’t know what you’re up to tonight but I’m craving for a colorful salad that whispers spring in my ears.

Ingrediënten voor 2 personen
2 zoete aardappels
1 stuk fetakaas
1 zakje gemengde sla
1 potje Griekse yoghurt
1 bakje frambozen
zoete mosterd
zwarte peper
zout
honing
olijfolie

Zo maak je het
Was de zoete aardappels en de dep ze droog. Snij ze in stukken en leg ze in een ovenschaal. Giet hierover een flinke scheut olijfolie, een scheut honing, kruid af met peper en zout en roer alles goed onder elkaar. Bak dit in een voorverwarmde oven gedurende 40 minuten op 180°.

Doe het potje Griekse yoghurt in een kommetje en doe hierbij twee theelepels zoete mosterd, een scheut honing, peper en zout. Even goed roeren en je hebt je dressing. Meng de salade met een beetje olijfolie en kruid af met peper en zout. Dresseer de salade in twee diepe borden. Nestel hierin de geroosterde zoete aardappel, wat frambozen en verbrokkel er het stuk fetakaas over. Lepel er hier en daar wat van de dressing over en je kan aan tafel gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s