Wrap met zalm, rucola, gedroogde uitjes, fetakaas en Griekse yoghurt

Friday, it’s a wrap!

Grote fan van wraps hier maar vooral wanneer de vulling zich tussen een Libanees brood nestelt! Je haalt ze bij de Turkse winkel en ik vind ze qua smaak en textuur echt onvergelijkbaar met de wraps die je in de supermarkt koopt.

Ingrediënten voor 2 personen
2 vellen Libanees brood
2 zalmfilets
1 stuk fetakaas
gedroogde uitjes
rucola
Griekse yoghurt
viskruiden met dille
zwarte peper
olijfolie

Zo maak je het
Verhit een pan met een scheut olijfolie, leg er de zalmfilets op, kruid ze af met viskruiden met dille en zwarte peper en bak ze langs beide kanten op een hoog vuur goudbruin. Zet het vuurtje nadien lager, dek af met een deksel en laat maximum vijf minuutjes verder garen. Niet langer want een uitgedroogd stuk verse vis is échte zonde. Snij ze daarna in grove stukken. Neem een vel Libanees brood en leg er halfweg de zalm op. Leg hierop wat fetakaas, gedroogde uitjes en Griekse yoghurt. Werk af met rucola en vouw de wrap naar wens toe. Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s