Virgin Strawberry Daiquiri

Niets zo leuk als tijdens een fijne zomeravond een paar cocktails te drinken! Maar voor de kater tijdens de volgende zwoele dag pas ik toch liever even. Vandaar deze even lekkere virgin- versie van een strawberry daiquiri, om het weekend goed te beginnen én goed af te sluiten! 😉 Cheers!

Ingrediënten voor 4 personen
500 gram aardbeien
3 limoenen
vloeibare tafelzoetstof
verse munt
ijsblokjes

Zo maak je het 
Doe de kroontjes van de aardbeien en doe ze in de blender. Pers hierbij het sap van drie limoenen en giet er een scheut vloeibare tafelzoetstof bij. Mix dit gedurende één minuutje en serveer in glaasjes met ijsblokjes en een takje verse munt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s