Parelcouscous met geitenkaas, bieslook, walnoten en honing

Die parelcouscous van Bosto heeft al een tijdje mijn hart gestolen. Hier thuis eet ik vaak vegetarisch. Dan combineer ik een aantal eenvoudige en pure ingrediënten. Simpel is meestal het lekkerst, naar mijn mening! Dat heb je misschien al gemerkt aan de recepten die ik deel. 😉

Ingrediënten voor  1 persoon
2 eetlepels smeerbare geitenkaas
1 zakje parelcouscous
1 handjevol walnoten
bieslook
peper
zout met look
olijfolie

Zo maak je het 
Kook het zakje parelcouscous is tien minuten gaar en doe de inhoud ervan in een kommetje. Voeg twee eetlepels smeerbare geitenkaas toe en giet er een beetje olijfolie en honing bij. Knip er een tiental stengels bieslook in fijne stukjes bij en kruid af met peper en zout met look. Meng alles goed onder mekaar en serveer met gecrunchte walnoten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s