Nicecream

Zonnig weertje vraagt om ijscrème! Nicecream is de gezondere variant omdat het ijs van bevroren bananen wordt gemaakt. Slechts drie ingrediënten nodig: bananen, cacaopoeder en honing. Zalig toch die simpele receptjes! Be nice today. 😉

Ingrediënten voor 2 personen
4 rijpe bananen
4 eetlepels cacaopoeder
agavesiroop of honing
geraspte kokos
blauwe bessen

IMG_4873_3 (1)

Zo maak je het 
Verwijder de schil van de bananen en snij de bananen in stukken. Doe ze in een diepvrieszakje en leg ze een nachtje in de diepvries.

Haal de stukken bevroren banaan uit de diepvries en doe ze in de blender of foodprocessor. Doe daarbij vier eetlepels cacaopoeder en een scheut honing of agavesiroop. Mix de ingrediënten tot je een smeuïg geheel krijgt.

Serveer meteen en maak met de ijslepel bolletjes of bewaar de crème nog even in de diepvries om later te smullen. Ik heb de crème nog een uurtje in de diepvries gezet, zo kon ik stevigere bollen maken.

Versier met blauwe bessen en geraspte kokos, yummie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s