Mascarponemousse met koekjes en mango

Heerlijk en luchtig dessertje met de unieke koekjes Van Eigen Deeg. Deze ambachtelijke koekjes zijn te verkrijgen in 9 verschillende smaken. Voor deze trifle gebruikte ik de spelt sesam ahornkoek en de citroen maanzaadkoek. De koekjes komen in 100% composteerbare verpakkingen, gemaakt van de resten van bladeren en stengels. Hoe zalig is dat niet?

Ingrediënten voor 4 porties
250 gram mascarpone
8 koekjes Van Eigen Deeg
3 eieren
1 mango
honing

IMG_4896_4-01

Zo maak je het 
Splits de eieren en klop het eiwit stijf. Meng het eigeel met de honing tot een schuimig geheel en roer er de mascarpone door. Voeg beide mengsels samen en roer voorzichtig door elkaar. Let erop dat het mengsel luchtig blijft.

Crunch de koekjes en verdeel ze over de bodempjes van de glaasjes. Schep hierover de mascarpone mousse en zet de glaasjes gedurende een paar uurtjes in de koelkast. Snij de mango in stukjes en versier er de bovenkant mee. Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s