Pappardelle met spinazie en mango in kurkuma kokosmelk

Cold days and comfort food ❤

Vandaag een smaakvolle pasta op het menu!

Ingrediënten voor 2 personen
250 gram pappardelle
1 zak bladspinazie
1 blik kokosmelk
1 mango
1 zakje Parmezaanse kaas
peterselie
arachideolie
vloeibare zoetstof
kurkuma
peper
zout

Zo maak je het
Verhit een wokpan met een scheutje arachideolie, wok er gedurende twee minuutjes de bladspinazie in en kruid af met peper en zout. Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes. Giet de kokosmelk in een kookpotje en doe er drie theelepels kurkuma, peper, zout, peterselie en een scheut vloeibare zoetstof bij. Zet dit op een zacht vuurtje en roer een minuutje met een garde. Mag het nog iets zoeter? Doe er dan nog een beetje zoetstof bij. Kook de pappardelle gedurende zes minuutjes al dente en giet af. Doe de pappardelle in de wokpan samen met de spinazie en de mango. Giet hierbij de kurkuma kokosmelk en meng alle ingrediënten voorzichtig onder elkaar. Laat op een hoog vuurtje een minuutje koken en serveer met lekker veel Parmezaanse kaas!

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s